Дознајте која тетоважа најмногу одговара на вашата личност.

Ако сте одлучиле да се тетовирате, тогаш сакате да пренесете некоја порака на светот, а сакате да се чувствувате и добро – бидејќи тетоважата ве претставува вас лично на некој начин. За оние кои сакаат да бидат водени од страна на астрологијата, погледнете кои тетоважи навистина ќе одговараат на вашата личност, како што е напишано во ѕвездите.

ОВЕН

За да најдете пандан на вашата храбра, пионерска енергија, помислете на стрели. Тие имаат силна насока и траекторија, исто како вас. Вие претставувате натпреварувачка сила и затоа пчелата е соодветен симбол за тетовирање на вашата кожа.

БИК

Вие сакате добар живот и не се чувствувате лошо кога ќе се препуштите на пофини работи, на пример како одмор (затоа што ги заслужувате). Палминото дрво го претставува тоа чувство на награда и задоволство. Вие сте неверојатно сентиментални и романтични, а вратот е важна точка долж вашето тело, затоа веројатно би сакале тетоважа на вратот што ќе ви го даде тоа чувство (како срце или омилен прекар).


БЛИЗНАЦИ

Вие сте подготвени да одлетате секој момент - или во вашиот ум или виртуелно - и тоа променливост ве прави крилесто суштество, на некој начин. Птици, крила и пердуви ја претставуваат таа леснотија на духот што најдобро ве претставува. Поради вашата двојност, исто така може да ги гледате работите од повеќе страни, така што можеби тетоважа која има две различни дизајнерски стилови во една, па дури и бела тетоважа е добар избор за вас.

Премини на следната страна >>

barate

 


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?