Бикот е тврдоглав, но стабилен. Тие се лојални, страсни и флексибилни во пристапот кон животот.

bik 1

1. Дај ми малку простор

Кога Бикот ќе се вљуби, го смета саканотo лице како своја лична одговорност. Едноставно, тие сакаат толку длабоко и силно и само сакаат им се возврати љубовта со ист интензитет.

2. Зошто секогаш е по твое?

Биковите никогаш нема да признаат, но во нивните умови вие сте избалансирани, добри луѓе - сè додека се согласувате да одите по нивниот пат. Тие имаат одредени идеи за тоа како работите треба да бидат, а какви не.

3. Тврдоглав си

Бикот го стекнал својот углед со одмерување на силите со сè со што не се согласуваат. Ќе ја видите таа тврдоглавост во вилиците и во начинот на кој тие одбиваат да се помрднат штом еднаш се одлучиле за нешто. На позитивната страна, овој квалитет ги прави лојални и милост и приземјени.

4. Расипник си!

Биковите сакаат луксуз. Никогаш нема да направат компромис за својата удобност. Имаат дополнителна љубов кон природата. Нивниот дом нормално ќе биде удобен, со скап ентериер. Нивната љубов за добра храна е добро позната.

5. Мрзели си!

Биковите може да седат со часови не правејќи ништо, освен да ги гледаат  омилените емисии. Влегуваат во овие фази на надополнување  на батериите кога ништо не прават, туку само денгубат. Но, тоа не е мрзеливост!

6. Позајми ми пари

Бикот ќе троши на вас одвреме-навреме, но ако побарате заем, ќе се покаже како најстиснат. Мразат да позајмуваат нешто свое - велосипед, пари, книги...

7. Зошто трошиш толку многу на себе

Овој хороскопски знак не штеди кога станува збор за него самиот. Ќе го купат најдоброто што парите може да купат - скапи брендови, ексклузивни ресторани, а не се срамат да трошат и на скапи гаџети, ѕрнѕурки...

 

barate

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?