Пред некое време започнавме со хаштагот #НашитеДевојки, а од денес приказната ја продолжуваме со #ДобарСтилДобраЗабава.

Под хаштагот #ДобарСтилДобраЗабава решивме да споделиме по неколку фотографии од Инстаграм профилите на најубаво облечени девојки во Македонија. Приказната ја започнуваме со Дани Ѓуровска од Скопје која важи за една под најпознатите ИТ девојки во Македонија, па доколку сакате да го посетите нејзиниот профил кликнете тука.

Придружете ни се и вие!

Ако сакате да бидете дел од оваа наша посебна Инстаграм приказна споделете ваша фотографија на Инстаграм со хаштагот #ДобарСтилДобраЗабава или испратете ни ги вашите слики и линкот од вашиот профил во Инбокс на нашиот официјален Фејсбук или Инстаграм профил со наслов на пораката – #ДобарСтилДобраЗабава. Најдобрите фотографии ќе ги објавиме на нашиот портал и на нашата Фејсбук страна, но и ќе ве изненадиме со супер подароци ...

Повеќе за ова прочитајте тука >>

Фото: Инстаграм/ @DGjurovska

 


Booking.com