Најдобрите beach изданија на Марјана

Веќе и врапчињата на гранките знаат дека Марјана го има едно од најубавите тела меѓу познатите девојки во Македонија. А дека тоа е така го докажуваат и овие фотографии кои нашата позната водителка редовно ги објавува на социјалните мрежи, а на кои позира во нејзините омилени костими за капење и изгледа совршено. Па доколку сте во потрага по нови „купаќи“, или пак, едноставно, во потрага сте по малку позитивна енергија која ќе ви помогне да ги пребродите превисоките температури, отворете ја галеријата и уживајте.

Нејзините фотографии можете да ги видите на следна страна >>

 


Booking.com