Еве како изгледале овие две познати Македонки на таблото

Нашата позната пејачка Елена Ристеска има завршено средно училиште во гимназијата Никола Карев (генерација 2005), додека водителката Марјана Станојковска во „Лазар Личеноски“ – применета уметност генерација 2002.

 


Booking.com