Пред да стане онаков каков што е денес, Боки 13 изгледаше вака...

Боки 13 денес е најактивен на социјалните мрежи каде редовно влегува во расправија со неговите колеги. Тој е познат по неговиот единствен моден стил и екстравагантен изглед, а на следниве неколку фотографии ќе видите како тој изгледал на почетокот на својата кариера.

Инаку, Боки 13 во последно време е познат и по тоа што го прави тоа што политичарите најчесто го ветуваат, но ретко го остваруваат. Имено тој неколку пати се најде во центарот на вниманието кога повика јавно да им се помогне на неколку сиромашни семејства, а на некои од нив успеа да им обезбеди основните услови за пристоен живот. 

Тој како соработник на проекти од ЕУ, во изминатиов период успеа да им помогне на неколку семејства кои беа на работ на егзистенцијата со што ги заслужува сите пофалби.

Браво!

 


Booking.com