Некои родители навистина не заслужуваат да имаат деца.

Едни од нив се и овие неодговорни родители кои одлучиле своето дете да го остават покрај патот со порака во која што пишувало:

„Се разведуваме и никој од нас не сака да се грижи детето“.

Извор: press24.mk

 


Booking.com