matte

Сликите со поранешните премиери на Македонија предизвика полемика во медиумите ...

Како што пишува Курир критичките медиуми (кои што тие ги нарекуваат „соросови“) пишуваат дека сликата од портретот на Груевски е поголема од останатите поранешни премиери, обвинувајќи ги дека на овој начин овие медиуми ја продолжуваат практиката на креирање лажни вести. Според порталот Курир (внимавајте сега) сликата на Груевски е со иста површина со останатите, а разликата е во тоа што неговиот портрет е хоризонтален, додека на останатите премиери портретите се поставени вертикално (!).

WTF? 

Па, што мислите вие – дали портретите се со иста големина или не? :)

Инаку, според податоците од Бирото за јавни набавки севкупно за промена на фасадата, ентериерот и оградата на владата а ВМРО-ДПМНЕ на чело со Никола Груевски потрошени се 21.9 милиони евра.

barate


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com