ТВ 21 објави снимка од инцидентот.

Денеска при влезот во Министерството за здравство непознато лице со неколку истрели од огнено оружје се обидело да го убие досегашниот министер за здравство и висок функционер на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Тодоров.

ТВ 21 објави снимка од инцидентот.

Извор: TV21, Kurir.mk

 

 


Booking.com