Како годините минуваат, така се менуваме и ние!

И нашите познати личности со годните минаа низ разни трансформации. Можеби некои од нив денес се срамат од своите стари изданија и се надеваат дека истите ќе останат заборавени, далеку во минатото, но тие повторно испловија на површината преку социјалните мрежи.

Еве неколку такви фотографии од нашите познати ѕвезди...

Лила Филиповска

Лила Филиповска можеби се нема променето драстично од времето на нејзините музички спотови, но оваа фотографија дефинитивно е една од оние кои би сакала да ги запали.

Елена Велевска

За разлика од Лила кај која не забележавме некои поголеми промени во физичкиот изглед, Елена Велевска денес изгледа многу подобро отколку на почетокот на нејзината кариера.

Боки 13

Денес Боки 13-ка изгледа далеку подобро и поодмерено, за разлика од порано кога експериментираше со неговиот имиџ. 

Вера Јанковиќ

Кога за инат на сите ги извади градите...

Благица Павловска

Благица во хит издание со кое го сруши интернетот

 

 


Booking.com