Овој фраер започна акција преку социјалните мрежи со која им го оствари сонот на многу мажи од целиот свет

Неговото име е Џоел Алварез

Неговата акција се вика „проект црна лента“, а девојките кои сакаат да учествуваат во ноќните клубови се појавуваат речиси голи. Целта на неговиот проект е во тоа девојките во јавноста да се појават речиси голи, со лепливи ленти на нивните стратешки места. Со време проектот доби и посебна страна на Инстаграм, но и голем број обожаватели, a Џоел е тој кој ги подготвува и им ги лепи лентите по целото тело на смелите девојки.

Трендот полека но сигурни се шири низ целиот свет. Распространет е во Америка, го има и на Карибите, но и во делови од Европа.

Па што велите, дали жените се деградираат или ви изгледа забавно? 

И како би реагирале ако овој тренд се појави и во вашиот град?


Booking.com