Ова е најпопуларниот модел на Инстаграм во моментов

Овој модел е вистински позер и изгледа прекрасно иако во главно станува збор за ќелаво морско прасенце кое се вика Лудвик!

Ова мало слатко прасенце ни доаѓа од Полска и има преку 120 илјади фанови на Инстаграм. Од фотографиите можеме да забележиме дека малиот Лудвик обожава да грицка зеленчук и дека има уникатен стил (тоа подразбира бисери, оверсајз џемпери и тренди чокер огрлици)

Инаку Лудвик не живеел лускузен живот и не бил модел од секогаш. Кога неговиот денешен „партнер“ Новак го пронашол во продавницата за миленици, малото прасе било болно од запаление на градите, имало инфекција и конјунктивитис. Но по шест месеци рехабилитација, прасенцето закрепнува и врти нова страна во животот, односно целосно му се посветува на новиот повик да биде модел. И сега за сега, добро му оди!

Foto: Instagram/ludwik_guinea_pig

 


Booking.com