Под хаштагот Нашите девојки (#nasitedevojki) одлучивме да споделиме по неколку фотографии од Инстаграм профилите на нашите убави девојки.

Оваа прекрасна девојка е Ангела Богданова  (@angela.bogdanova.1

Придружете ни се и вие! Ако сакате да бидете дел од оваа наша посебна Инстаграм приказна споделете ваша фотографија на Инстаграм со хаштагот #nasitedevojki или испратете ни ги вашите слики и линкот од вашиот профил во инбокс на нашиот официјален Фејсбук или Инстаграм профил со наслов на пораката – #nasitedevojki

Види го профилот на Ангела на Инстаграм  >>

 


Booking.com