Make a statement!

@jelenaniknik

Во моментот на социјалните мрежи во Македонија се случува награден конкурс во кој девојките објавуваат свои модни комбинации со хаштаговите #CTHRUMAKEASTATEMENT и #CTHRUMAKEDONIJA. Кампањата ја организира познатиот бренд C-THRU, a цел на кампaњата е да се поддржат претставничките на понежниот пол да објават свои фотографии со стајлинзи кои најдобро го искажуваат нивниот стил, а со тоа и да ги поттикнат и останатите да соберат храброст и да испловат од својата зона на несигурност. Девојките што ќе ги видите тука се дел од многуте учеснички кои објавија свои фотографии со хаштаговите на C-THRU, a за најдобрите комбинации следуваат и супер подароци – една девојка ќе добие 8000 денари ваучер за шопиг во Зара, додека три девојки ќе добијат подарок .

C-Thru Tender Love – нова линија наменета за самоуверени модерни дами »

Па, ве повикуваме и вас да бидете креативни како овие прекрасни девојки, да објавете фотографија со ваша комбинација и гореспоменатите хаштагови, и да бидете дел од новата MAKE A STATEMET Инстаграм приказна.

@veroniqver

Подароците ќе ги доделиме на 30 ноември ...

@majchinadushica

Не заборавајте дека вашиот профил на Инстаграм треба да биде јавно достапен (PUBLIC) за да се гледаат фотографиите што ќе ги објавите со дадените хаштагови.

@anamarijamilevska

Среќно!

@jovananeshova

@petrovasandraa

@emmajakimova

@kitanovskaangie

@jelenaniknik

@be_atri_ce

@marinela_gjorgievska

@veronikaspasevska

@anamarijamilevska

@k1kaaa

@dgjurovska

@majchinadushica

@todorov.anamaria

@adrijana_bidzoska

@ksenijadespotoska

@andriijannap1

@majestic.at

види повеќе »

Booking.com