Најпознатата тенисерка на светот, Серена Вилијамс се одмара на Бахамите заедно со нејзината сестра Венус, мајка и Орасин Прајс и пријателите.

И како и секогаш кога е оваа тенисерка во прашање во преден план се нејзините бујни облини, овој пат „спакувани“ во секси бикини. 

Но без разлика дали нејзиното тело некому се допаѓа или не, оваа жена заслужува само пофални зборови поради самоувереноста со која плени и поради пораката која што ја испраќа на девојките кои немаат тело како познатите манекенки и во која се вели:

„Ако се чувствувате убаво во своја кожа ќе бидете најубави!“

Да, оваа прекрасна жена со својата професионалност, култура и изглед допринесува многу за менување на глобалната слика за претставничките на понежниот пол во општеството, и тоа навистина заслужува голем аплауз.

Дали се согласувате со ова?

 


Booking.com