Ова беше хит во серијата Беверли Хилс 90210, а сега повторно се враќа на модната сцена
Најдобрите женски комплети со панталони од Манго, Бершка и Зара
Овие панталони ги обожаваат во цел свет но ако ги носите во Македонија ќе бидете среќни ако во прогласат само за луди!

7 / 15