Овие панталони ги обожаваат во цел свет но ако ги носите во Македонија ќе бидете среќни ако во прогласат само за луди!
Ги пронајдовме најдобрите (и најевтините) комбинезони во Македонија, а со кои ќе изгледате како холивудските диви!
Најдобрите чевли со високи потпетици од продавниците во Македонија

1 / 10
Погледнете ги овие фантастични модели
Christian Louboutin