Машки фармерки од Зара кои ни се допаѓаат но и пет-шест модели кои ни се одвратни!
Пронајдовме од каде можете да си купите сако како на Никола Груевски
Погледнете го најсимпатичниот модел на обувки за оваа сезона!

1 / 30
Широки палацо панталони, модели кои потсетуваат на пижами, каро дезени и ѕвонарки со асиметричен крој – погледнете ги најубавите панталони за оваа сезона од Манго, Бершка и Зара.
Mango