Црвена боја им стои убаво на сите, а ова се најдобрите црвени фустани од продавниците што ги има во Сити мол и ГТЦ
И оваа сезона ќе носиме високи чизми, но поразлични од се што сме носеле досега!
Еден детаљ кој се наоѓа речиси на сите обувки кои ќе бидат хит оваа есен

3 / 21
& Other Stories Open Back Lace Dress, $145