Хит парчиња од познатите брендови без кои нема да можеме во наредните неколку месеци
Најубавите бунди од вештачко крзно од најпопуларните брендови во Македонија
Еден детаљ кој се наоѓа речиси на сите обувки кои ќе бидат хит оваа есен

1 / 11

Мода од улиците во Њујорк

Претходната недела во Њујорк беше собран модниот крем како и трендсетерките од целиот свет за да бидат дел од претставувањето на најновите трендови. И додека познатите фаци седеа во првите редови аплаудирајќи им на колекциите на водечките модни брендови на улиците се одвиваше посебна модна ревија во која главни јунаци беа потполно непознати лица. Па погледнете ги најдобрите моменти од улиците во Њујорк од кои некои ги надминаа и бројните познати ѕвезди кои седеа во првите редови.