Овие обувки се во мода – погледнете ги најдобрите модели од Кристијан Лобутин
Топ 15 работи што ќе ги најдете во Зара за помалку од 1000 денари
Топ 15 џемпери од неколку познати брендови во Македонија

1 / 10
Без разлика дали ќе ги носите патики или со вашите омилени чизми, добрите капути се уште се едни од најважните парчиња во вашите плакари. Па, погледнете ги овие прекрасни модели.
BURBERRY $1,595