Таа е одличен пример за тоа како НЕ треба да изгледате ако имате тело како нејзиното
Како да ги носите најпопуларните патики кои ги носи секоја кул девојка во Америка!
Најдобрите панталони со риги кои се совршени за вашите (про)летни комбинации

2 / 12
Mango 1,990 MKD (-33%)