Ги пронајдовме најдобрите (и најевтините) комбинезони во Македонија, а со кои ќе изгледате како холивудските диви!
Овие панталони ги обожаваат во цел свет но ако ги носите во Македонија ќе бидете среќни ако во прогласат само за луди!
Најдобрите џемпери за оваа сезона од Манго, Бершка и Зара

6 / 23
GIANVITO ROSSI £742