Најубавите бунди од вештачко крзно од најпопуларните брендови во Македонија
Оваа есен ќе носиме капути во весели бои – погледнете ги најдобрите модели од Манго!
Што да купиме овој викенд: Топ 15 предлози од Манго, Бершка и Зара

10 / 10

Негативни страни на диетата: 

На некои луѓе може да им биде тешко да издржат цел ден на толку слаби оброци, односно на толку малку храна, посебно на оние кои се навикнати на обилен појадок.

На успешноста на оваа диета влијаат и други фактори освен нејзиниот ефект на рамнотежата на естрогенот. Тоа што треба да јадете малку до умерено од ограничени намирници ќе ви ја олесни грижата за тоа што да јадете во текот на денот и така ќе внесувате помалку калории. Но оваа диета исто така обезбедува и многу квалитетна и разновидна исхрана, а исто така и го намалува апетитот и затоа се препорачува на луѓето кои имаат знаци на естрогенска нерамнотежа, а кои не успеале да ги постигнат саканите резултати со некоја друга диета.