Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Universal Beauty

Опис

Universal Beauty - професионална, декоративна шминка за секаков вид веселби и свечености. Театарска шминка со специјални ефекти.

Специфики

Услуги: професионална, декоративна шминка за секаков вид веселби и свечености. + театарска шминка со специјални ефекти.
Дејности&услуги: Шминка, Салони за убавина

Локација

Гевгелија, Македонија
ул.Илија Миов 37 Гевгелија

Видео

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com