Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Парфимерија DE LUXE

Контакт Моб: +389 75 563 793
Моб: +389 75 388 362
https://goo.gl/HUrbI5

Опис

Нашата фирма се занимава со продажба на различни видови на: парфеми, бои за коса, бижутерија, мејкап услуги и сл. Исто така, ние сме застапници на актуелниот рачно изработен накит на Хелена Диа за Битола.

Специфики

Услуги: Парфеми, шминки, накит, модни додатоци, шминкање
Дејности&услуги: Парфимерии

Локација

Битола, Македонија
Жикица Јовановиќ Шпанац 62

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com