Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Космо Тинекс 1

Контакт +389 2 322 2072
http://www.cosmotinex.com.mk/

Опис

Со својот модерен изглед, функционалноста и изобилството на избор и содржини, Космо дрогериите ги исполнуваат префинетите желби на модерната жена, но не го забораваат ниту модерниот маж и неговите потреби. Динамичниот начин на живеење не дозволува губење драгоцено време во избор на соодветни козметички производи, здрава храна и витамини, кои несомнено се неопходни за одржување и задржување на младешкиот изглед, колку што е можно подолго.

Специфики

Услуги: Космо, убавина на живеењето!
Дејности&услуги: Парфимерии , Коземетика

Локација

Скопје, Македонија
ул. Васил Ѓоргов б.б., ТЦ Зебра

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com