Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

АкваМарин меди велнес

Контакт 072 308 306

Опис

После многу работа, едукации и искуства кои сме ги стекнале во своите дејности решивме да направиме нешто Ново , склоп на концептот Тело- Ум- Душа во единствен меди велнес центар ,,АкваМарин,, . Се создадовме да пружиме избор не конкуренција , да оставиме печат како императив за здрав живот и самогрижа како духовно така и во физичка смисла .

Животот стана многу стресен, напнат, динамичен во потрага за брз успех или докажување и задржување на професионалните вредности на работа или дома, па не стасуваме да одвоиме време за себе. Биолошкиот часовник си врви... Насобраниот стрес од секојдневието, забрзаното темпо на животот и константниот замор оставаат траги , го нарушуваат изгледот и се закануваат да го загрозат здравјето. Одвојте малку време за себе , подарете си задоволство и чувство на грижа за себе и сопствениот изглед .Дојдете и уверете се дека од таму ќе излезете потполно опоравени од секојдневните проблеми со кој се среќавате. Медицинскиот Wellness вклучува здравствени превентивни програми врз основа на сеопфатен, интегративен холистички пристап со методи на природната и традиционалната медицина како и козметички и естетски услуги.

 

Специфики

Услуги: Маникир, педикир, Wellness, масажа, спортска масажа, спа
Дејности&услуги: Салони за убавина, Маникир и педикир, Естетски центри, Wellness, Масажи, Спа

Локација

Скопје, Македонија
Кочо Рацин 33

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com