Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Касиопеа-Тесори ди Маре

Контакт +389 70 468 163
https://www.facebook.com/Casyopea/

Опис

Касиопеа е ланец на продавници за рачно изработена козметика, сапуни и свеќи. Првата продавница на Касиопеа е отворена во Софија и таму доживува голем успех. Тоа придонело и за прошување на продавниците и отварање на преставништво на Касиопеа во Скопје. Производите на Касиопеа ви нудат релаксација и баланс во напорното секојдневие.

 

Специфики

Дејности&услуги: Парфимерии , Коземетика, Органски производи

Локација

Скопје, Македонија
бул. М.Х.Јасмин б.б., ТЦ Рамстор

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com