Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Шатци

Контакт +389 2 322 5346
https://www.facebook.com/schatze.mk

Опис

Потребата од претставување на естетика, стил и начин на живот од секогаш се одсликувала во личниот изглед и сензуалното човеково сетило “мирис”. Се започна во 1998 година кога беше отворена првата парфимерија во Тетово, за потоа успехот да резултира во број еден ланец луксузни парфимерии во Македонија.Денес Шатци има 9 парфимерии распоредени во Скопје (ГТЦ, Т.Ц. Буњаковец, Т.Ц. Бисер, Плоштад Македонија, Чаир ), Тетово, Гостивар, Битола, Штип, кој ги исполнуваат светски брендови како PACO RABBANE, GIVENCHY, ESTEE LAUDER и многу други. 

Потребата Вие да се чувствувате како да сте дел од цела оваа приказна ја дозволува професионалниот тим и мирисната убавина на Шатци, каде Вие важите за личност, а не број.

 

Специфики

Услуги: Парфеми од Paco Rabbane, Givenchy, Estee Lauder ...
Дејности&услуги: Шминка, Парфимерии , Коземетика

Локација

Скопје, Македонија
Скопје, ГТЦ приземје

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com