Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Парфимерија Меркур

Контакт 047 234 003
http://merkur.com.mk/

Опис

Парфимерии Меркур-ТРЕНД на убавина во нашиот град, отсега и со нова продавница  лоцирана на улица Никола Тесла, бр. 52, на  влезот на Старата Чаршија, од кај зградата “Грозд“. Во новата продавница на парфимерии Меркур можете да ја најдете декоративната козметика на Севентин, Радијант, Аура, Есенс, Евелин и Тренди како и парфеми од реномирани светски брендови, кои ќе ги задоволат префинетите желби и потреби на сите наши потрошувачи.  Посетете не и станете дел од уште едно уникатно, модерно и пријатно место за доживување на модните трендови и креирање на вашиот стил.  

БИДЕТЕ ПОСЕБНИ, БИДЕТЕ СВОИ!!! Парфимерии МЕРКУР -Битола. 

 

Специфики

Услуги: Во новата продавница на парфимерии Меркур можете да ја најдете декоративната козметика на Севентин, Радијант, Аура, Есенс, Евелин и Тренди како и парфеми од реномирани светски брендови
Дејности&услуги: Шминка, Парфимерии , Коземетика

Локација

Битола, Македонија
Никола Тесла, бр. 52

Видео

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com