Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Делона

Контакт Tел. +389 2 3069 696

Опис

Доколку барате познат, признат и престижен бренд на парфеми и козметика, тогаш сте на вистинското место! Парфимеријата ЛОНА нуди производи за сите генерации - од оние кои се врзуваат за класични, проверени производи, до оние кои ги привлекуваат најновите - иновативни креации. Во парфимеријата ЛОНА ќе се сретнете со најквалитетни и трендовски брендови, постојани акции, попусти и подароци при купување.

Специфики

Услуги: Во парфимеријата ЛОНА ќе се сретнете со најквалитетни и трендовски брендови, постојани акции, попусти и подароци при купување.
Дејности&услуги: Парфимерии , Коземетика
Работно време: Пон-Пет : 10:00 - 20:00 Сабота : 11.00- 18.00

Локација

Скопје, Македонија
бул.Партизански Одреди 64-3/8

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com