Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Мелодикал - центар за нега и одржување на телото

Контакт Моб. +38971211050
http://mellodikal.mk/

Опис

MELLODIKAL е Центар за нега и одржување на телото.Тука клиентите може да го добијат најдобриот и најстручниот третман на телото преку: мануелна масажа, тејпинг, вендуза чашки, акупунктура , рехабилитација , телерехабилитација. Третманите ги врши д-р Стеван Иваноски, доктор по медицина и специјализант на Институтот за физикална и рехабилитациона медицина во Скопје.

Специфики

Услуги: Mануелна масажа, тејпинг, вендуза чашки, акупунктура , рехабилитација , телерехабилитација.
Дејности&услуги: Естетски центри, Акупунктура, Масажи
Работно време: Пон-Пет : 03.00-22.00 Сабота : 04.00 - 21.00

Локација

Скопје, Македонија
Јанко Мишиќ бр 43, Драчево

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com