WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Хотел Софка Парк-Кај Ефто

Контакт 075-444-109

Опис

Изборот за Вашиот престој во Скопје нека биде "Кај Ефто". Далеку од градкиот метеж на влезот во гра­д­киот парк, преноќиштето "Кај Ефто" Ви нуди можност за ноќевање во мирна и тивка атмосфера. Ви ги нудиме сите удоб­нос­ти за Вашиот престој. На располагање Ви се 6 соби, оп­ре­ме­ни со клима уред, купатило, ТВ, WI-FI ин­тер­нет, сопствен паркинг. Во сколп на пре­но­киш­тето има и соп­ствен рес­торан во кој може да се вкуси тра­ди­цио­нална и интер­на­цио­нална кујна.

Специфики

Содржини: Ресторан, Бар, Паркинг, Wi-Fi интернет, TV, LCD TV, Фен, Клима уред, Бања или туш, Собна услуга, Превоз до аеродром
Број на соби: 6
Пријава 12:00 - 22:00
Одјава 08:00 - 11:00

Локација

Скопје, Македонија

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com