WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Плажа Трпејца

Контакт Плажа

Опис

Селото Tрпејца е сместено во подножјето на планината Галичица и е место совршено за бегство од реалноста. Плажата во ова село е мала, скромна и убава, посетена од мал број на луѓе, па затоа е совршена за вистински одмор од динамичниот живот.

Специфики

Атракција Плажи

Локација

Охрид, Македонија

Видео

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com