WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Плажа Градиште

Контакт Плажа

Опис

Плажата Градиште е една од најпознатите плажи во Охрид. На оваа плажа веќе традиционално се случуваат најдобрите настани и журки. Плажата е во склоп на авто кампот Градиште лоциран на 14 километри од градот Охрид на пaтот кон манастирот Св. Наум Охридски, или поточно пред селото Трпејца, и е во склоп на Националниот парк „Галичица“.

Специфики

Локација

Охрид, Македонија

Видео

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com