WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Loading...

 

ПОПУЛАРНО

WHERE CITY GUIDE

Хотел со 4 ѕвезди во Струга, долж Охридското Езеро.
Ова е мал пријатен хотел сместен во строгиот центар на градот, оддалечен 30 метри од Широк сокак. ...
Хотелот “Континентал” е најголемиот хотел во Скопје, познат по своето долгогодишно искуство и традиција . ...
Хотел прекрасно поставен на брегот на Охридското Езеро и неговиот истек во реката Црни Дрим. ...
Единствен клуб ресторан во Скопје.