WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

4 сезони

Контакт 075 296868, 075285076, hristovskidejan@yahoo.com

Опис

Чест ни е што сте наши гости!

Пица барот 4 СЕЗОНИ постои веке 5 години, за целото тоа време се обидуваме да го задржиме квалитетот и да работиме според гастрономските правила. 

Сите видови пици, Пица сендвичи, Пастрамајлии, Турски специјалитети од тесто, Благи и солени палачинки, Десерти и многу други вкусни нешта, Покрај класичните пици има и многу необично вкусни пици со необични имиња како: Аеродромска пица, Највкусна, Вкусна, Весела, Гурманска, МЗТ пица...Правиме кетеринг, организираме детски родендени и прослави, постојано правиме акции за нашите ценети гости.

БУРГЕР БАР - 4-ри СЕЗОНИ

Бургер барот 4 сезони се наоѓа веднаш до пица бар 4 се­зо­ни. Идејата ни беше да направиме вистински американски бургер. Доста внимававме на тоа со кого ќе почнеме да со­ра­ботуваме, бидејќи денес кај нас најголем проблем имаме со стандардот во квалитетот на намирниците.  После многу нап­равени состаноци и обиди за да го постигнеме ква­ли­те­тот се одличивме за една пекарска  индустрија која е ги­га­нт во пекарството кај нас и за месна индустрија која работи според сите стандарди и е една од водечките во овој регион. Го добивме она што го сакавме и почнавме да ра­бо­ти­ме. Задоволни од интересот на љубители на бургери про­дол­жуваме понатаму со нови производи и акции во со­ра­бот­ка со кока кола. 

ВЕРУВАЈТЕ вашите вкусови ќе бидат задоволени.

Добар апетит!

Специфики

Кујна и вид: Пицерии
Капацитет: Број на места (внатре): 230, Број на места (надвор): 110
Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
Карактеристики: Промоции, Прослави, Тераса, Кетеринг, Достава
Начин на плаќање: Visa, Maestro

Локација

Скопје, Македонија
Т.Ц. Бисер, сутерен, Скопј, 1000

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com