WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Капри

Контакт Tel: +389 47 256 500
Fax: +389 47 257 600
E-mail: hotelkapri@kapri.com.mk
http://kapri.com.mk/

Опис

Нашиот елегантно опремен ресторан се наоѓа во подножјето на Националниот парк Пелистер, на излезот од Битола. Ресторанот кој е надалеку познат по долгогодишната традиција на прекрасна кујна е идеално место за тие што сакаат да се релаксираат и уживаат на чистиот планински воздух. Располагаме со: Нова БИСТРО-тераса со капацитет од 50 гости, летен ресторан со капацитет од 50 гости, мала сала со капацитет од 30 гости (поврзана со големата ресторанска сала), Нова голема ресторанска сала со капацитет до 300 гости. Послужувањето е по систем "А ла Карт".

Специфики

Кујна и вид: Национални
Капацитет: Број на места (внатре): 330 | Број на места (надвор): 100
Работно време: 09:00-24:00/01:00
Карактеристики: Промоции, Бизнис ручеци, Прослави, Тераса, Жива музика
Начин на плаќање: Visa, Master Card, American Express

Локација

Битола, Македонија
Довлеџик бб, Битола

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com