WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Домини

Контакт Телефон 1: 02 3115 519

Опис

Доколку сакате да поминете убави мигови во пријатна атмосфера, повелете во Ресторанот "Домини", во близина на центарот на градот. Таму имате можност да ги вкусите сите национални и интернационални јадења и да ги залиете со првокласни вина. Ресторанот работи во рамки на Феријалниот младински хостел (види тука).

Специфики

Кујна и вид: Национални
Работно време: 09:00 - 24:00/ 09:00 - 01:00
Карактеристики: Прослави, Тераса, Винска карта, Кетеринг, WiFi
Начин на плаќање: Master Card, Visa, Maestro

Локација

Македонија

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com