WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Острово

Контакт 072210906 | 071369900 | 046283091
http://www.restoranostrovo.com.mk/

Опис

Ресторан „ОСТРОВО" се наоѓa на јужно-источната страна на Охридското Езеро, на еден од двата острови на изворите на реката Црн Дрим, во близнина на Манастирот Св. Наум Охридски кој е опкружен со најживописната природа во поширокиот регион. Во нашиот ресторан може да уживате во вкусот на македонската традиционална храна од Охридскиот регион.

GOOGLE 360° VIRTUAL TOUR

Ресторанот Острово во текот на зимскиот период нуди капацитет за 90 лица, со можност за дополнителни 80 места на терасата, а во текот на пролета и летото целиот остров прераснува во ресторан-градина со повеќе од 500 места за посетителите.

Специфики

Кујна и вид: Национални, Медитерански, Скара
Карактеристики: Промоции, Тематски вечери, Бизнис ручеци, Прослави, Тераса, Амбиент, Место за пушење, Топ локација, Прекрасна глетка, Покрај вода, Жива музика, Винска карта, Паркинг

Локација

Охрид, Македонија
Black Drim's Springs

Коментари

Loading...
loading...

 

ПОПУЛАРНО