WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Камин Чамо

Контакт +389 (0)2/3110 020 | +389 (0)70/265 657

Опис

Ресторанот Камин Чамо постои од 1989 година и сите овие години остана верен на традицијата со автентичниот ентериер, одличната услуга и домашните македонски специјалитети. Посебниот вкус на јадењата е само дел од многуте причини поради кои треба да го посетите ова култно место.

 

Специфики

Кујна и вид: Национални, Гостилница
Карактеристики: Промоции, Амбиент

Локација

Скопје, Македонија
ул. Михаил Цоков 6-а

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com