WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Мал Одмор

Контакт 032 608 444

Опис

На влезот во Штип следете го знакот на ресторан "Мал Одмор", традиционален македонски ресторан со прекрасна летна бавча сместена во пријатноста на сенките од дрвјата. Ресторанот воедно претставува идеално место за Вашите деловни состаноци збогатени со далеку познатиот специјалитет "Штипска пастрмајлија".

Специфики

Кујна и вид: Национални, Интернационални, Скара
Капацитет: внатре: 91 Надвор: 128
Работно време: 08:00 - 24:00/ 07:00 - 01:00
Карактеристики: Тематски вечери, Прослави, Тераса, Амбиент, Традиционален, Место за пушење, Винска карта, Паркинг
Начин на плаќање: Master Card, Visa, Maestro

Локација

Штип, Македонија
Ул. Гоце Делчев бб

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com