WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Меана за мерак

Контакт 032 389 210 | +389 32 389 210
https://www.facebook.com/CafeRestorantKazablanka/

Опис

Една од најдобрите меани во градот под Исарот. Се наоѓа на самиот влез во Штип, веднаш спроти бенсинската пумпа Нико Петрол. Амбентот е уреден во традиционален македонски стил, со интересно детско катче и вкусна храна која нема да ја заборавите.

Специфики

Кујна и вид: Национални, Скара

Локација

Штип, Македонија
Вељко Влаховиќ 1

Видео

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com