WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Континентал

Контакт Телефон: + 389 2 3206 000 | +389 2 3133 333

Опис

Вашата свадба треба да биде уникатна како и вие. Зошто да се помирите со стандардна свадба. Овде, во хотел Континентал ќе ви помогнеме да создадете свадбата на вашите соништа! За најубавиот момент од Вашиот живот - Вашата свадба, ви нудиме целосна организација, планирање и декорација, во една од нашите 4 сали за свадби. 

Повелете посетете нè и уверете се во нашите квалитети. Ние, во Хотел "Континентал" Ве очекуваме и сме секогаш тука за Вашите посебни моменти.

Специфики

Кујна и вид: Ресторан за свадби
Работно време: 08:00 - 12:00/ 08:00-01:00
Карактеристики: Промоции, Тематски вечери, Бизнис ручеци, Свадби, Прослави, Жива музика, Кетеринг
Начин на плаќање: Master Card, Visa. Maestro

Локација

Скопје, Македонија
Бул. Александра Македонски бб

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com