WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Бисера

Контакт Телефон: + 389 2 2468 787 | + 389 2 2462 784

Опис

Ресторан „БИСЕРА" е лоциран во населба Аеродром и успешно работи од 2000-та година. Капацитетот од 350 гости и прекрасниот амбиент дозволуваат организирање на сите видови прослави. Во зависност од прославата имате избор од неколку менија со разумни цени и одличен квалитет. Ресторанот е познат по вкусната храна и добрата услуга.

Oрганизираме секаков вид на кетеринг услуги.

Специфики

Кујна и вид: Ресторан за свадби
Капацитет: Број на места (внатре): 350
Работно време: 08:00 - 24:00/ 08:00 - 01:00
Карактеристики: Промоции, Тематски вечери, Бизнис ручеци, Свадби, Прослави, Жива музика, Паркинг, Кетеринг
Начин на плаќање: Visa, Master Card

Локација

Скопје, Македонија
Ул. Ангел Димов бр.4, Скопје

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com