WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Олимпиа

Контакт Телефон: + 389 2 2672 555 | + 389 75 36 36 52

Опис

Ресторанот "ОЛИМПИА" е лоциран во населба Радишани, на 8 км од центарот на Скопје, во удобна и тивка атмосфера. Организацијата на венчавки е наша специјалност. За тоа зборуваат и големиот број на среќни и задоволни млади парови, кои организацијата на овој посебен ден ни ја доверија нам. Ние се стрениме кон совршенство. Токму затоа сакаме нашата понуда да биде целосна и како подарок ви нудиме: • Бела лимузина - достапни целиот ден!  • Покани и бонови! • Шампањ! • Невестинска торта - на три ката! • Снимање и фотографирање! • Фото албум! • Декорација на прием и влез! • Декорација на невестинска маса! Вистинската прослава не може да се замисли без правилно одбрано мени за послужување на гостите во текот на настанот. Ние во ресторанот "Олимпиа" ви нудиме прекрасно одбрана храна и пијалоци за ваши безгрижни моменти на прослава.

Специфики

Кујна и вид: Ресторан за свадби
Капацитет: Број на места (внатре): 300
Работно време: 09:00 - 24:00/09:00 - 01:00
Карактеристики: Промоции, Тематски вечери, Бизнис ручеци, Свадби, Прослави, Жива музика, Паркинг, Кетеринг
Начин на плаќање: Visa, Master Card

Локација

Скопје, Македонија

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com