WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Клет - Пантелејмон

Контакт Телефон: + 389 2 30 81 255 | +389 2 30 81 250

Опис

Последен елемент во живописниот мозаик на комплексот "Пантелејмон" е ексклузивниот клуб - ресторан "Клет". Во потрага за автентична македонска атмосфера се роди и идејата за едно вакво место. "Клет", всушност, претставува коноба, градба од дрво и камен, добро позната во историјата на архитектурата на овие простори. Носталгијата, желбата за некои малку подзаборавени вредности, топлината, ќе Ве однесат на ова место.

GOOGLE 360° VIRTUAL TOUR

Ако еднаш нé посетите, ќе биде невозможно да не се вратите повторно. Храната ја приготвуваме пред Вашите очи додека Вие уживате во големиот избор на квалитетни домашни и странски вина од нашата винотека. Истарска пршута, "пашки сир", "истарско омболо", истарски домашен колбас и сите морски специјалитети.

Специфики

Кујна и вид: Национални, Интернационални, Ресторан за свадби
Капацитет: Број на места (внатре): 100 | Број на места (надвор): 200
Работно време: 08:00 - 24:00/ 08:00 - 01:00
Карактеристики: Промоции, Тематски вечери, Бизнис ручеци, Свадби, Тераса, Традиционален, Погоден за деца, Место за пушење, Жива музика, Паркинг, Кетеринг
Начин на плаќање: Master Card, Visa, Maestro

Локација

Скопје, Македонија
с. Горно Нерези

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com