WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Матка

Контакт Телефон: + 389 70 271 900

Опис

Матка е прекрасен локалитет, споменик на природата и културата. Се наоѓа недалекѕ од Скопје. Ја нерекуваат уште и "Македонска Света Гора", поради богатството на цркви, манастири и други култни места од древните времиња. Ресторанот "Матка", со автентичната среденост во старо-македонски стил, дава можност престојот во него да го направи уживањето комплетно. За најубавиот момент од вашиот живот - Вашата свадба, Ви нудиме целосна организација, планирање и декорација.

Специфики

Кујна и вид: Национални, Интернационални, Ресторан за свадби
Капацитет: Број на места (внатре): 120 | Број на места (надвор): 200
Работно време: 08:00 - 24:00/08:00 - 01:00
Карактеристики: Промоции, Тематски вечери, Бизнис ручеци, Свадби, Прослави, Тераса, Амбиент, Традиционален, Место за пушење, Топ локација, Прекрасна глетка, Покрај вода, Жива музика, Паркинг, Кетеринг, WiFi

Локација

Скопје, Македонија
с. Матка, Скопје

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com