WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Македонска Куќа

Контакт Телефон: + 389 2 3296 415

Опис

Националниот ресторан "МАКЕДОНСКА КУЌА" е најафтентичното обележје на македонскиот дух во угостителството. Тој претставува и своевиден ресторан - музеј во амбиентална градба збогатен со непроценливи колекции на сувенири и орнаменти, стари и по неколку векови. Национален ресторан "МАКЕДОНСКА КУЌА" во Скопје нуди комфор на 350 гости.Обиколен со сопствен паркинг во зелената површина наспроти поранешната фабрика Алумина, ресторанот плени со својата убавина и душа.  Оригиналните рецепти верни на традицијата се одлика на обилната и гурманска кујна, типична за овие простори. Нотите на македонската музичка уметност често ги надополнуваат и настапи во живо на национални ансамбли и играорни групи.

Специфики

Кујна и вид: Национални
Капацитет: Број на места (внатре): 350 | Број на места (надвор): 0
Работно време: 08:00 - 24:00/ 08:00 - 01:00
Карактеристики: Промоции, Тематски вечери, Бизнис ручеци, Прослави, Тераса, Дизајн, Амбиент, Традиционален, Погоден за деца, Место за пушење, Топ локација, Паркинг, Кетеринг, Достава
Начин на плаќање: Master Card, Visa, Maestro

Локација

Скопје, Македонија
Ул. Теодосиј Гологанов бб

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com